I'm Waiting You
BlackWhite?



[Welcome to Cikk Azira Official Blog]

assalamualaikum and hello guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters,No Copycats Please .


Round-Round



Story About Links Goodies


Jerit Sini Meyh




Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
nursyamimi binti hamzah ,,
Tuesday, June 5, 2012 | 11:59 PM | 0 BlackWhite



meyh sini zira cerita sikit pasal kawan zira ,,ok first
mimi dia kawan sekolah dari sekolah rendah,,memang kitaorang dah kawan lama,,dia memang kawan yang baik,,selalu tolong if zira ada masalah,,kitaorang selalu keluar sesame,,zira pernah gaduh dengan dia,,hahaa lawak la kan kitaorang..nak tahu gaduh pasal ape?haha tak payah laa,,,hee nak tahu jugak ,,okay okay zira bagitaw,,dia call mesej-ii zira tak reply tak angkat,,mase too zira at umah akak,,bateri takde serius!pastuu on9 fb dia cakap at zira henset dah buang ke?zira cakap la sorry takde bateri,,dia boleh cakap ade bateri ke takde same jerp,,(sumpah sedih gila)dia tak percaya ke?miey kalau kau ada at sebelah aku miey..aku tunjuk miey hp aku,,,pastu zira im dia ,,dia tak reply,,then zira tulis la at status ,,kalau tak reply or angkat call kau ckap dah buang ke hp too?boleh tak aku ckap kalau tak reply im dah buang ke chat too..tetiba dia pulak update,,sekrang kalau tak puas hati memang tulis at status ea??pastuu dia cakap kau memamg dah berubah semua,,haha memang terase gilaa..then zira update,,yela aku memang dah  berubah ,aku minta maaf sorry,,lepas too zira mesej n im dia mintak maaf,,dari gaduh kitaorang bebaik..haha macam budak kecik kan kitaorang..hahaha miey kalau kau bace ni ..aku nak bagitaw kau memang aku sampai bila-ii taw,,sorry if ade tersalah ,aku ingat-ii lupe jerp...hahaha and kalau korang perasan ada typo too diam-ii n buat -buat pham jerla..ok zira ada banyak lagi nak cerita pasal kawan zira tapi cerita pasal mimi dulu ea?yang lain jangan merajuk..nak zira cerita pasal korang pulak okay,,kawan-ii zira semua memang awesomee!!iloveyou..



kawan atie
Saturday, April 7, 2012 | 8:12 PM | 0 BlackWhite


assalamualaikum ...haihai,,hari ni nak story pasal kawan zira ni,,yang pakai baju hijau too..kitaorang dah kawan lame dah,,dari sekolah rendah sampai la ke form 4 ni.dia memang kawan yang baik..selalu faham zira.n selalu mengalah dengan zira..hee agaknya mesti dia banyak sakit hati dengan zira kan?kitaorang gaduh??yurp kitaorang pernah gaduh..pasal ape?biarla rahsia..lame jugak kitaorang gaduh ni..dia sampai nangis II kot..sorry atie,,tapi sekarang kitaorang dah baik dah!pergi sekolah sentiase bersama ,kena denda sebab lambat pon same II...zira selalu la share masalah zira dengan dia,dia pon selalu jugak la share dengan zira..dia cantik tapi taknak ngaku and always cakap zira kau tak payah la nak puji bagai..hahha!
ha lupe nak cakap zira dengan dia satu kelas..hee too pon nak cerita ke?haruslah blog zira..dia duduk sebelah zira ,,haha!yang paling penting mesti bawah kipas..dalam kelas kitaorang macam mane?hee taksah la kalau tak berborak time cikgu ajar,,nanti tak paham mula la copy II budak ni..teruk kan kitaorang ni,,ok itu cerita dalam kelas?rumah sukan?kitaorang tak same..so takleh la bersama?sukan pon kitaorang tak same..yang same PBB jerp..oke lettuw kan..lagi satu dia ni aktif kawad?huwaa zira memang tak minat n pandai gila kawad ni..sorry atie..hee nak tahu tak ape yang zira taksuke pasal dia??lalala dia nie kan kadang II garang jugak laa..takott..haha!lagi satu setiap hari rabu or khamis zira mesti kena tunggu dia kawad..yaa zira nak balik la ade training sofbol lagi..!okay la too jerozira nak story pasal dia nie a.k.a atie,,,bubye :)