I'm Waiting You
BlackWhite?



[Welcome to Cikk Azira Official Blog]

assalamualaikum and hello guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters,No Copycats Please .


Round-Round



Story About Links Goodies


Jerit Sini Meyh




Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
nursyamimi binti hamzah ,,
Tuesday, June 5, 2012 | 11:59 PM | 0 BlackWhite



meyh sini zira cerita sikit pasal kawan zira ,,ok first
mimi dia kawan sekolah dari sekolah rendah,,memang kitaorang dah kawan lama,,dia memang kawan yang baik,,selalu tolong if zira ada masalah,,kitaorang selalu keluar sesame,,zira pernah gaduh dengan dia,,hahaa lawak la kan kitaorang..nak tahu gaduh pasal ape?haha tak payah laa,,,hee nak tahu jugak ,,okay okay zira bagitaw,,dia call mesej-ii zira tak reply tak angkat,,mase too zira at umah akak,,bateri takde serius!pastuu on9 fb dia cakap at zira henset dah buang ke?zira cakap la sorry takde bateri,,dia boleh cakap ade bateri ke takde same jerp,,(sumpah sedih gila)dia tak percaya ke?miey kalau kau ada at sebelah aku miey..aku tunjuk miey hp aku,,,pastu zira im dia ,,dia tak reply,,then zira tulis la at status ,,kalau tak reply or angkat call kau ckap dah buang ke hp too?boleh tak aku ckap kalau tak reply im dah buang ke chat too..tetiba dia pulak update,,sekrang kalau tak puas hati memang tulis at status ea??pastuu dia cakap kau memamg dah berubah semua,,haha memang terase gilaa..then zira update,,yela aku memang dah  berubah ,aku minta maaf sorry,,lepas too zira mesej n im dia mintak maaf,,dari gaduh kitaorang bebaik..haha macam budak kecik kan kitaorang..hahaha miey kalau kau bace ni ..aku nak bagitaw kau memang aku sampai bila-ii taw,,sorry if ade tersalah ,aku ingat-ii lupe jerp...hahaha and kalau korang perasan ada typo too diam-ii n buat -buat pham jerla..ok zira ada banyak lagi nak cerita pasal kawan zira tapi cerita pasal mimi dulu ea?yang lain jangan merajuk..nak zira cerita pasal korang pulak okay,,kawan-ii zira semua memang awesomee!!iloveyou..




Older Post