I'm Waiting You
BlackWhite?



[Welcome to Cikk Azira Official Blog]

assalamualaikum and hello guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters,No Copycats Please .


Round-Round



Story About Links Goodies


Jerit Sini Meyh




Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kawan atie
Saturday, April 7, 2012 | 8:12 PM | 0 BlackWhite


assalamualaikum ...haihai,,hari ni nak story pasal kawan zira ni,,yang pakai baju hijau too..kitaorang dah kawan lame dah,,dari sekolah rendah sampai la ke form 4 ni.dia memang kawan yang baik..selalu faham zira.n selalu mengalah dengan zira..hee agaknya mesti dia banyak sakit hati dengan zira kan?kitaorang gaduh??yurp kitaorang pernah gaduh..pasal ape?biarla rahsia..lame jugak kitaorang gaduh ni..dia sampai nangis II kot..sorry atie,,tapi sekarang kitaorang dah baik dah!pergi sekolah sentiase bersama ,kena denda sebab lambat pon same II...zira selalu la share masalah zira dengan dia,dia pon selalu jugak la share dengan zira..dia cantik tapi taknak ngaku and always cakap zira kau tak payah la nak puji bagai..hahha!
ha lupe nak cakap zira dengan dia satu kelas..hee too pon nak cerita ke?haruslah blog zira..dia duduk sebelah zira ,,haha!yang paling penting mesti bawah kipas..dalam kelas kitaorang macam mane?hee taksah la kalau tak berborak time cikgu ajar,,nanti tak paham mula la copy II budak ni..teruk kan kitaorang ni,,ok itu cerita dalam kelas?rumah sukan?kitaorang tak same..so takleh la bersama?sukan pon kitaorang tak same..yang same PBB jerp..oke lettuw kan..lagi satu dia ni aktif kawad?huwaa zira memang tak minat n pandai gila kawad ni..sorry atie..hee nak tahu tak ape yang zira taksuke pasal dia??lalala dia nie kan kadang II garang jugak laa..takott..haha!lagi satu setiap hari rabu or khamis zira mesti kena tunggu dia kawad..yaa zira nak balik la ade training sofbol lagi..!okay la too jerozira nak story pasal dia nie a.k.a atie,,,bubye :)


| Newer Post